Creatief aan de slag op het Informatieplein Oncologie

donderdag

14

december 2017

13.00 - 15.00 uur

HMC Antoniushove

donderdag 14 december 2017

13.00 - 15.00 uur, HMC Antoniushove

Het Informatieplein Oncologie organiseert op donderdagmiddag 14 december een creatieve workshop voor iedereen die – direct of indirect – te maken heeft met kanker. Even met je handen bezig. Deelnemers kunnen een engeltje maken; als ketting, sleutelhanger of kerstversiering. Ook is het mogelijk om een persoonlijke ‘kaart’ te decoreren, die onderdeel wordt van de inspiratiewand bij de ingang van het plein.


De medewerkers van het plein zorgen voor een hapje en een drankje en voldoende materiaal om mee aan te slag te gaan. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Voor het maken van het engeltje wordt een bijdrage van € 1,- gevraagd.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer weten? Of uzelf aanmelden? Neem dan contact op met het Informatieplein Oncologie.
Telefonisch: 088 979 4005 (ma t/m do van 9.00 tot 16.00 uur)
E-mail: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl

Het Informatieplein Oncologie is opgericht om patiënten met kanker informatie te geven over aanvullende zorg naast én na het medische traject. Ook voor familieleden of vrienden staan de deuren alle werkdagen open. Het is niet van belang waar de oncologische behandelingen plaatsvinden. De medewerkers van het Informatieplein Oncologie helpen de bezoekers helder te krijgen waar zij mee geholpen zouden zijn en voorzien daar zo mogelijk in. Daarnaast worden er workshops georganiseerd die aansluiten op de behoeften van de bezoekers.