Bijeenkomsten voor partners van glioblastoompatiënten

woensdag

29

januari 2020

16.00 - 18.00 uur

HMC Antoniushove

woensdag 29 januari 2020

16.00 - 18.00 uur, HMC Antoniushove

Data: 29 januari, 12 februari, 26 februari en 11 maart.

Het delen van ervaringen kan veel steun geven. Daarom start het Informatieplein Oncologie van HMC vanaf 29 januari de eerste van viertal bijeenkomsten voor partners. In deze bijeenkomsten komen onderwerpen aan bod die extra informatie geven waarvan wij denken dat partners daar behoefte aan hebben.

partnerwebsite.jpg

Deze bijeenkomsten zijn kostenloos en vinden niet plaats in een spreekkamer sfeer maar in een informele sfeer. Dit onder begeleiding van zorgprofessionals, die ervaring hebben op het gebied van neuro-oncologie.

Alles wat in de groep besproken wordt, is vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met derden. Mocht er aanleiding toe zijn, dan kunnen wij je verwijzen naar andere hulpverleners.

Hieronder treft u een overzicht van de onderwerpen die aan bod komen en de data op een rij:
29 januari : Over veranderde rollen en patronen
12 februari: Over veranderde cognitie, gedrag en persoonlijkheid en epilepsie
26 februari:  Over rouw en verlies van gezondheid en leven
11 maart: Over tijd voor jezelf en omgang met de directe omgeving

Om iedereen voldoende aandacht te geven en aan het woord te laten komen, is er plaats voor maximaal acht deelnemers. Heb je belangstelling voor deze bijeenkomsten, dan kun je je per mail aanmelden via: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl  en krijg je bericht of je deel kan nemen aan deze bijeenkomsten. In eerste instantie krijgen partners van patienten van HMC/LUMC voorrang.

Het informatieplein heeft een eigen ingang aan de buitenzijde van het ziekenhuis. Deze vind je links van de hoofdingang van HMC Antoniushove.